Назад

Вже завтра – сімейні свята від команди Рудь!

25 вересня 2015

Влаштовувати свята для всієї родини — чудова традиція команди Рудь. Котрий раз, вже завтра, для житомирян буде чудова нагода насолодитись теплою атмосферою, зарядитись чудовим настроєм та весело провести час.

Свято родинного затишку, теплих відчуттів і дружнього спілкування відбудеться 26 вересня з 12 до 16 години. Захід відбудеться одночасно на території 3-х майданчиків!

На майдані Мистецькі Ворота свято відбудеться за підтримки Ольги Блажкевич. Ольга Михайлівна має двох дорослих доньок і знає, що найдорожчі та найщасливіші миті життя — це час, проведений з родиною.

За підтримки Михайла Кривошея свято організовується на майданчику біля ДЮСШ №2 (вул. Хлібна, 24). З дружиною Валентиною Михайло Іванович має традицію — у вихідні дні проводити час, відвідуючи цікаві місця рідного міста. Започаткувати свої сімейні традиції він пропонує житомирянам, завітавши на теплий родинний захід.

На майданчику біля «Будинку радіо» по вул. Львівській, 11 захід відбудеться за підтримки Михайла Шуневича. Михайла Анатолійовича на роботу та відпочинок надихає сім`я — дружина, дочка та син. І саме родина подала ідею провести свято для мешканців міста.

На Сімейному святі на дітей та дорослих очікують розваги та атракціони на будь-який смак, конкурси та естафети і багато-багато приємних сюрпризів.