Назад

Команда Рудь більше 20 років підтримує людей, які потребують допомоги

23 жовтня 2015

Анатолій Сахневич: «Впевнений, що команда Рудь зможе змінити на краще життя в місті»

Анатолій Олександрович Сахневич, директор Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування, розповів про багаторічну допомогу компанії «Рудь» та знайомством з Петром Володимировичем.

«У нашому центрі проводиться робота з малозабезпеченими та одинокими людьми, котрих на обліку — більше 6 тисяч. Майже всі — люди похилого віку. Завдяки таким благодійникам, як Петро Володимирович Рудь, ми годуємо кожного дня 300 чоловік. Нашу вдячність висловити неможливо — компанія «Рудь» вже більше 20 років кожного дня постачає молочні продукти. Якщо б я сьогодні підійшов до нього і сказав, що потрібна допомога — він би не відмовив. Я йому дуже вдячний за все. Він людина з великої літери. Таких людей беззаперечно потрібно підтримувати. Впевнений, що команда Рудь зможе змінити на краще життя в місті».

«Щиро бажаю, щоб і надалі були і сили, і можливість сприяти розвитку та покращенню нашого міста!», — Володимир Цирюк

Багато років поспіль «Рудь» є учасником програм з подолання соціальних проблем. Ми поспілкувались з головою Обласної громадської організації «Захист дітей війни» про їх співпрацю з компанією ПАТ «Житомирський маслозавод» та безпосередньо з Петром Рудь.

Цирюк Володимир Якимович розповів: «Наша організація працює виключно на громадських засадах. Існуємо за рахунок матеріальних допомог, які надають такі поважні люди, як Петро Рудь і його команда. З Петром Володимировичем ми познайомились під час минулого скликання обласної ради. Він завжди брав активну участь у роботі сесії. Його виступи та пропозиції завжди були змістовними та своєчасними, до них прислухалися та завжди брали до уваги. А це говорить про те, що це людина, яку поважають, в якої за плечима великий досвід. Саме таким депутатам ми довіряємо та на них покладаємо надії. А всього того, що зробив Петро Володимирович та загалом компанія «Рудь» я й не перерахую, бо дуже багато хороших справ зроблено. Щиро бажаю, щоб і надалі були і сили, і можливість сприяти розвитку та покращенню нашого міста!»

Світлана Шевчук: «Всі члени нашої організації підтримують Петра Володимировича та його команду»

Товариство інвалідів Корольовського району очолює прекрасна жінка — Світлана Іванівна Шевчук. Нам вдалось поспілкуватись про діяльність товариства та допомогу, яку надає ТМ «Рудь»

«Наша організація заснована у 1993 році. На обліку у нас знаходиться біля 300 людей, які мають інвалідність першої та другої групи. В основному, це люди більш похилого віку, які живуть на мізерну пенсію. Весь час нашого існування, а нам 22 роки, компанія «Рудь» та особисто Петро Володимирович допомагають нашій організації: і фінансово, і продуктами. Петро Володимирович — дуже доступна людина. Іноді виникають дуже складні ситуації. Я телефоную йому і усі питання одразу вирішуються. Він ніколи не хизується своїм депутатством та успіхами, завжди допомагає, і я йому дуже вдячна. Знаю, що всі члени нашої організації підтримують Петра Володимировича та його команду. Бажаю йому та усій команді Рудь удачі та процвітання, впевнена у їх перемозі!»