Назад

Відбулись чергові Сімейні свята від кандидатів у депутати міської ради Олега Губатюка та Лариси Жигадло

05 жовтня 2015

Цієї неділі, 4 жовтня, команда Рудь влаштувала заходи для всієї родини. Вони були організовані на території двох майданчиків. Гості Сімейного свята розважались на різноманітних атракціонах, брали участь в цікавих конкурсах та естафетах і отримували сувеніри.

На майданчику біля будинку 4 по вул. Вокзальній свято відбулось за підтримки кандидата у депутати міської ради по 26 округу Губатюка Олега Володимировича.«Дуже радий бачити цілі родини на нашому святі. Стільки усмішок та радощів! Приємно зустрічати задоволених житомирян» — зауважив кандидат.

На заході було багато як дітей, так і дорослих. Гості не тільки розважались, але й спілкувались із кандидатом.

«Я усе життя на інвалідному візку. Вперше за півроку вийшов на вулицю, це вартувало неабияких зусиль. Відсутність пандусів – просто критична проблема, особливо в нашому районі. Як мені спуститись зі сходів? Без допомоги ніяк. А як важко мамам з колясками. Олег Володимирович пообіцяв допомогти, розуміє, що це дуже гостра проблема» — розповів мешканець району.

За підтримки кандидата у депутати міської ради по 23 округу Жигадло Лариси Миколаївни захід був організований на майданчику по вул. Крошенська, 6. «Сьогодні чудова нагода не тільки подарувати житомирянам свято, а й поговорити з ними. Є багато проблем, які обов`язково вирішимо. Наше місто має бути комфортним для життя». Лариса Миколаївна також проконсультувала жителів мікрорайону щодо створення ОСББ та відповіла на всі запитання.

Одна з гостей свята, житомирянка Марина Шарій, завітала на захід із сином Святославом: «В нашому будинку під`їзди в хорошому стані. Але в дворі немає стоянки. Машини ставлять там, де мав би бути дитячий майданчик. Місця вдосталь для всього. Лариса Миколаївна пообіцяла надати допомогу для облаштування території».

Приємно, що заходи вийшли по-справжньому сімейними, адже мешканці районів не тільки змогли приємно провести час, але й отримати відповіді на питання, що їх турбують.