Назад

Солодкі екскурсії на ПАТ «Житомирський маслозавод»

26 вересня 2015

Виробник морозива №1 в Україні — ТМ «Рудь» — за численними проханнями жителів міста продовжує сезон екскурсій на виробництво. Житомиряни та гості міста мають чудову нагоду відвідати ПАТ «Житомирський маслозавод».

Оцінити роботу працівників вже змогли малюки та школярі, цілі родини та дружні колективи, любителі морозива та видатні українці.

Екскурсія супроводжується описом процесу виробництва: працівники діляться секретами, цікавими фактами та розповідають про новітні технології, які активно впроваджуються.

Дітлахи та дорослі також беруть участь у виробництві, адже виконують роль дегустаторів та досхочу смакують морозивом. Екскурсія проходить повз цехи, де виготовляються різні види продукції: «Ескімос», «Дитяче бажання», «100% морозиво» та інші смаколики.

Після того, як відвідувачі побачили, як народжується найсмачніше морозиво, їх запрошують до перегляду інформаційного відеоролика про історію, досягнення та цілі ТМ «Рудь». Також гості отримують відповіді на запитання, які їх цікавлять.

Працівники ПАТ «Житомирського маслозаводу» наголошують на тому, що найголовніше — це довіра споживачів, а екскурсія — це чудовий спосіб переконатись у високій якості продукції ТМ «Рудь».