Назад

У суботу відбулось Сімейне свято від команди Рудь

28 вересня 2015

У суботу, 26 вересня, команда Рудь влаштувала для житомирян свята для всієї родини. Це вже стало чудовою традицією — у вихідні організовувати заходи, де б діти та дорослі змогли із задоволенням провести час. На Сімейному святі гостей очікували розваги та атракціони на будь-який смак, конкурси та естафети і багато-багато приємних сюрпризів.

Свято родинного затишку, теплих відчуттів і дружнього спілкування відбулось з 12 до 16 години. Захід було організовано одночасно на території 3-х майданчиків.

На майдані Мистецькі Ворота свято відбулося за підтримки Ольги Блажкевич: «Я маю двох дорослих доньок і знаю, що найдорожчі та найщасливіші миті життя — це час, проведений з родиною». Гості заходу із задоволенням брали участь у сімейних конкурсах та змаганнях. Усі отримували сувеніри та шкільне приладдя, насолоджувались теплою атмосферою. Ольга Михайлівна поспілкувалась із мешканцями мікрорайону та з`ясувала проблеми, які турбують жителів. Валентина Іванівна завітала на свято з онукою: «Гарне свято. З Ольгою Михайлівною поділилась проблемами благоустрою нашого району. Нас дуже турбує поганий стан під`їздів та ліфтів».

За підтримки директора з матеріально-технічного постачання ПАТ «Житомирський маслозавод» Михайла Кривошея свято було організовано на майданчику біля ДЮСШ №2 (вул. Хлібна, 24). «З дружиною Валентиною ми маємо традицію — у вихідні дні проводити час, відвідуючи цікаві місця рідного міста. Пропонуємо започаткувати і свої сімейні традиції житомирянам, завітавши на теплий родинний захід». Жителі міста із задоволенням відгукнулись на таку пропозицію, адже майданчик був заповнений дітлахами та дорослими, які розважались та досхочу ласували морозивом. «Вчора з чоловіком побачили афішу свята та вирішили обов`язково прийти з синочком. Вже встиг виграти у конкурсах сувеніри. А ми змогли поспілкуватись із Михайлом Івановичем. Подякували за чудову нагоду урізноманітнити сімейний відпочинок».

На майданчику біля «Будинку радіо» по вул. Львівській, 11 захід відбувся за підтримки Михайла Шуневича: «На роботу та відпочинок надихає сім`я — дружина, дочка та син. І саме родина подала ідею провести свято для мешканців міста. До того ж, маю змогу поспілкуватись із житомирянами. Сьогодні обговорили найгостріші проблеми. У дворах мало ігрових майданчиків, а стан доріг жахливий. Багато потрібно змінити та удосконалити». Гості свята насолоджувались теплою атмосферою: «Наш Андрійко отримав альбом для малювання та пенал. Малював, на сцені брав участь у конкурсі — відгадував загадки. Навіть нанесли малюнок на щічку майстри аквагриму. Зробили чудові сімейні фото ще й записались на екскурсію на маслозавод».

Усі свята відвідав і голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Рудь Петро Володимирович та зауважив: «Ми маємо постійно турбуватись про комфорт нашого міста. Таких заходів та повинно бути більше. Дуже приємно бачити цілі родини на наших святах. Радісні обличчя дітей та задоволених батьків — найважливіша наша ціль».

Теплі дні закінчились, проте сонячна атмосфера не полишає наше місто. Команда Рудь продовжує чудову традицію сімейних свят та обіцяє ще багато приємних сюрпризів.