Назад

Ольга Блажкевич привітала людей похилого віку зі святом

02 жовтня 2015

Сьогодні, 2 жовтня, кандидат у депутати міської ради по 27 округу Ольга Блажкевич завітала до підопічних Житомирського міського територіального центру соціального обслуговування, щоб привітати їх з Днем людей похилого віку. У центрі проводиться робота з малозабезпеченими та одинокими людьми, котрих на обліку — більше 6 тисяч.

Ольга Блажкевич: «Щиро вітаю всіх присутніх зі святом. Розумію, наскільки вам важко, особливо сьогодні, в час війни та кризи, адже на копієчну пенсію вижити просто неможливо… Я особисто та вся команда Рудь, як завжди, будемо допомагати та робити все, щоб життя пенсіонерів стало кращим».

У свою чергу члени центру влаштували святковий концерт та порадували гостей цікавими творчими виступами.

Директор центру Анатолій Сахневич подякував за візит та відмітив, що більше 20 років ПАТ «Житомирський маслозавод» постійно допомагає як фінансово, так і молочною продукцією. «Неодноразово звертались за допомогою і нам ніколи не відмовляли. Дуже вдячні, що і сьогодні про нас згадали. Чесно кажучи, навіть не знаю, що б робили без таких благодійників, як команда Рудь… Адже щоденно ми годуємо більше трьохсот стареньких. Тільки завдячуючи компанії «Рудь» і особисто Рудь Петру Володимировичу ці люди мають кожного дня смачні та свіжі молочні продукти. Щиро дякуємо!»