Назад

Петро Рудь: три відвертих питання

16 жовтня 2015

- Петре Володимировичу, знаємо, що Ви вирішили балотуватись у депутати обласної та міської рад, а до міської ради йде команда «Рудь», чому вирішили йти саме командою?

- Тривалий час жодного представника від компанії «Рудь» у міській раді не було. На нараді підприємства було одностайно вирішено не стояти осторонь, а покращувати рідне місто. Але одній людині це зробити вкрай важко. Тому на вибори ми йдемо командою. Це професіонали — кожний у своїй галузі: господарники, юристи, економісти, які знають і вміють наводити лад. Їх не було в політиці — вони досягали висот кожен у своїй справі. Будучи житомирянами, вони як ніхто знають про проблеми міста. А маючи великий досвід у господарюванні, — можуть використати його для покращення життя в Житомирі.

Основною метою об`єднання наших зусиль є напрацювання позитивних, дієвих і конструктивних інновацій у соціально-економічній сфері. Наша спільна команда має бути монолітною і відстоювати інтереси житомирян. Житомир повинен стати містом, комфортним для життя!

- ПАТ «Житомирський маслозавод» лідер ринку морозива та заморожених продуктів України з ринковою часткою близько 33%. Чи бачите Ви можливості подальшого розвитку підприємства?

- Минулий рік та початок 2015 року є безпрецедентними в історії господарювання. Ми багато чого зробили, щоб зміцнити свої позиції, збільшити ринкову частку, і в той час, коли існували і продовжують існувати великі проблеми щодо здійснення реалізації продукції в Донецькій та Луганській областях. І навіть у таких несприятливих для бізнесу умовах компанія «Рудь» демонструє розвиток: перш за все, це створення нових продуктів, відповідних ринковим умовам, подальший розвиток виробничої сфери, просування наших продуктів на ринку, підтримка тісних партнерських стосунків із нашими дистриб`юторами, розвиток експортного напряму. Ми й надалі будемо робити все від нас залежне, щоб залишитися компанією-виробником «Морозива №1» в Україні».

- Розкажіть, будь ласка, про плани команди Рудь у Житомирській міській раді. Яким Ви бачите місто в майбутньому?

- Команда Рудь йде до міської ради з девізом:«Житомир — місто, комфортне для життя». «Комфортне» — значить безпечне, зі зручними транспортним сполученням, чистою водою і хорошими дорогами. Комфортне місто — це місто з відкритими бюджетами, підконтрольними житомирянам. Місто тільки тоді може бути комфортним, коли воно привабливе для інвесторів і є партнером для бізнесу, тому що це розвиток інфраструктури і нові робочі місця.

Особлива увага приділятиметься створенню умов для розвитку дітей та молоді, забезпеченню їх змістовного дозвілля. Команда Рудь сприятиме створенню програм підтримки для малозабезпечених і самотніх.