Назад

95-а окрема житомирська аеромобільна бригада відвідала ПАТ «Житомирський маслозавод»

29 вересня 2015

Сьогодні ПАТ «Житомирський маслозавод» відвідали бійці 95-ої окремої житомирської аеромобільної бригади. Окремою віхою з настанням етапу АТО стала її підтримка: харчуванням, одягом, взуттям, засобами індивідуального захисту. А сьогодні працівники підприємства мали змогу поспілкуватись з мужніми захисниками. Екскурсія супроводжувалась описом процесу виробництва: співробітники поділились цікавими фактами та розповіли про новітні технології, які активно впроваджуються.

Всю екскурсію супроводжувала директор з якості ПАТ «Житомирський маслозавод» Лариса Миколаївна Жигадло. Вона розповіла бійцям історію підприємства та навіть відкрила деякі секрети виробництва.

У гостей була чудова нагода стати дегустаторами морозива та оцінити його якість і смак. «Було цікаво спостерігати за виробництвом та працею робітників. Продукція дуже смачна. Тепер знаємо як і де народжується морозиво», — поділився своїми враженнями один із бійців.

Голова правління ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Володимирович Рудь мав змогу особисто потиснути руки захисникам нашої Батьківщини та подякувати їм за силу та мужність: «Віримо у чисте та мирне небо над всією країною. Ми повинні підтримувати один одного та турбуватись про спільний добробут, адже українці — єдині!»